Reviews

Anne van Gool.jpeg

Anne, gastouder

Al bijna 10 jaar werken Jane van GOB Juventa en ik samen. Ik heb erg veel geleerd vanuit die samenwerking voor mijn werk in de kinderopvang. De hulp, steun en begeleiding van Jane is top. Zij houdt altijd de vinger aan de pols, houdt alles up-to-date en geeft mij alle mogelijkheden mezelf verder te ontwikkelen. Ze zet zich voor meer dan 100%in voor zowel gastouders en vraagouders. Een fijn, betrokken en professioneel bureau in de persoon van Jane Gray. Liefs Anne

Antonia.jpg

Antonia, gastouder

Ruim 8 jaar werk ik samen met Jane van gastouderbureau Juventa.

Jane is heel erg betrokken en zorgzaam voor me.
Ze is een goed bureau. Ze biedt altijd hulp en neemt de tijd voor je om je te helpen. 
Ze bemiddelt heel goed en trekt nooit een partij en zoekt altijd naar oplossingen waar beide partijen zich in kunnen vinden.
Door Jane ben ik zo ver gekomen en zij is de reden dat ik dit werk met veel plezier doe. 

 

Ik bied 24/7 gastouderopvang aan in Stedenwijk. Wij zijn een tweede thuis voor de kinderen. Samen met mijn man zijn we er als opa en oma.

Kinderen krijgen warme maaltijden, douchen en ieder kind heeft zijn eigen bed. We zorgen met veel plezier en liefde voor de kinderen. 
Tevens zijn we met de kinderen altijd educatief bezig waarin veel ruimte is voor plezier en spel. Zoekt u opvang voor uw kind? Neem contact op met Jane en ze brengt ons in
contact met elkaar. 

Naam, titel

Deel alle goede klantrecensies over je bedrijf. Dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken.